torstai 22. huhtikuuta 2010

Wilma 5kk!!

Kevät on jo pitkällä ja Wilma on jo 5kk!! Wilmalla kävi eilen leikki kaveri, 3kk ikäinen Espanjanvesikoira Luna. Neideillä näyti olevan todella hauskaa...  1,5 tuntia ne juoksi peräkkäin pitkin pihaa ja kivaa oli, sitten Wilman etutassu jäi terassin lautojen väliin ja meteli oli pahempi kun jälki. Aattelin että sillä huudolla jalka on varmaan irti mutta ei ooneksi!!! Tosin tämän episodin jälkeen Lunasta tuli hurjan pelottava.. :( Oli kyllä kiva nähdä Wilman leikivän noin toisen koiran kanssa. :) Pitää treffata Luna pian uudestaa!! Muutamia kuvia Wilman ja Lunan riehumisesta.. Erikoisiin asentoihin ne ainakin on ittensä vääntänyt.

Nyt kaikia rokotukset on takana ja Wilma on melkein sisäsiisti, toki välillä sattuu vahinkoja.. Ja yöllä saattaa joskus tulla pissa. Pääasiassa neiti kyllä nukkuu yönsä omalla pedillä ja aamulla hetken vieressä.
Takana on myös ensimmäine ripuli. Onneksi se ei kestänyt kun 2 yötä... Mutta huvittavaa tässä on se että neiti ei ripuloinnut päivällä ollenkaa vaan pelkästään yöllä. Tosin ne olikin taas hyvin vähä uniset kaksi yötä...
Wilma painoi viimeks lääkärissä 3,3kg ja säkä on n.25cm, joten nyt alkaa neiti oleen niin korkea ettei korkeutta varmaan enään lisää tulekaan.

Kiva,kiva... Löysin petsiestä Wilman veljen ja Atte on tosi paljon Wilman näkönen :) Ihana!!

1 kommentti:

  1. Moikka löysin Javan ja Nelen blogin kautta tänne :) ihana Wilma T: Tiina ja Deet

    VastaaPoista