perjantai 22. tammikuuta 2010

Wilma


31.12-09 meille muutti kiinanharjakoiran ja perhoskoiran sekoituspentu Wilma. Wilma oli meille tullessaan 7.viikonikäinen ja vähän kyllä hirvitti ottaa vuosi vastaan uuden perheenjäsenen kanssa... Mutta ihan turhaan, Wilma oli niin innoissaan uudesta paikasta, ihmisitä ja pupusta ettei raketteja edes kuullut.

Wilma muutti meille Kontulasta ja ensimmäisenä oli edessä n.100km automatka että päästiin kotiin. Ja koko matkan Wilma nukkui.. Oli hyvä nukkua kun oli juuri temmeltänyt 6. sisaruksen kanssa itsensä uuvuksiin.
Muutenkin kotiutuminen sujui yllättävän hyvin. Ensimmäisenä iltana ja yönä Wilma vähän vinkui, mutta suurimmaksiosaksi kyllä nukkui ja leikki.
Ihan ensimmäisinä päivinä ei juurikaan liikuttu missään, kun oli yli 20astetta pakkasta. Pakkasten laskettua ollaan käyty pihalla tutkimassa maailmaa ja harjoittelemassa hihnassa kävelyä. Wilma on myös käynnyt tutustumassa "mummilaan" tulevaan hoitopaikkaans (mikäli sellaista joskus tarvitaan).

Nyt Wilma on jo 10.viikonikäinen riiviö... Eilen varasin Wilmalle ajan ensimmäisiin rokotuksiin. Odotan innolla millaisen metelin neiti niitä nostaa, kun ensimmäisistä kynsienleikkuista nousi niin hirmuinen metakka.
Wilma on melkoisen hyvin oppinut tulemaan luokse kun sitä kutsuu, istumaan ja maahankin neiti osaa jo mennä. Haaveissa olis alottaa Wilman kannsa agility ja/tai toko kun ikää tulee vielä vähän lisää.... Hihnassa kulkemista ja muutenkin ulkoilua täytyy kyllä treenata vielä melkoisesti. Nyt ollaan sentäs totuttu käyttämään pantaa.
Naapuriin muutti mäyräkoiranpentu ja ollaan kerran se pihalla nähty... Wilma kävi haistamassa ja juoksi äkkiä pois, ilmeisesti pupu olis kivempi leikkikaveri.



1 kommentti:

  1. Et toi Wilma on söpö. Ei sitä sitten tarvinnukkaa pelätä. Mää jo meinasin lähtee ulos. Sen kaa oli kiva leikkiä. Tein petsieen lillille sen jutun oon siellä tirppa98. ku ei tirppa kelpaa. käy myös lillin blogis www.lilli-hamstraa.blogspot.com :D T:P

    VastaaPoista