perjantai 29. tammikuuta 2010

Wilma 11.viikkoa

Wilma on nyt 11.viikkoa ja uusia koiruuksia keksitään jatkuvasti... Wilman suuri vihollinen imuri sain keskiviikkona neidin sekä haukkumaan, että ryntäilemään päättömästi ympäriinsä. Ja lattioita sain pestä Wilman roikkuessa mopissa kiinni, puhdasta tuli!! :)

Ollaan yritetty totuttaa Wilmaa autoilemaan turvavaljaissa, niin ettei sitten ens viikolla olis hirvee sokki kun mennään rokotuksiin.. Tänään käytiin ihan kaksin lyhyellä ajelulla ja uskon että ilman isompia vikinöitä päästään lääkäriin ja takas. Alkuun kun Wilma on kovasti pelännyt autoilua, jos ei lasketa ensimmäistä automatkaa kun se nukku.

Lainasin keskiviikkona Tuire Kaimion pentu-kirjan kirjastosta ja sen kanssa on iltasin kivasti vierähtänyt aika... Taidan kyllä käydä ostamassa kirjan ihan omaksikin.

Paljon ei olla ulkoiltu, kun on niin kovasti taas pakkasta (-20 ja tuulee hurjasti). Tänään oltiin mummilla takapihalla juoksemassa ja kylläpä neiti taas viihtyikin vapaana hyvin(yhteensä ainakin 20min.). Hihnassa kun ei ulkoilu edelleenkään juurikaan kiinnosta.
Meillä on oudosti alkanut tumput, pipot ja sukat liikkumaan itsekseen ja kaikki ne haluais majailla Wilman mökissä...
Wilman lemppari nukkumapaikka on sohvalla kainalossa, mutta yöt nukkuu kiltisti omalla pedillä sängyn vieressä. Se voi tosin johtua siitä että ei vielä pääse hyppäämään sänkyyn. :) Aamusin olen Wilman nostanut hetkeksi viereen herätyksen ja nousemisen välissä. :) On niin kiva köllötellä pentu kainalossa..

Olen miettinyt että miten ihmeessä ihmiset saa koiransa tottumaan vaatteisiin??? Toivottavasti meilläkin niihin totutaan ennen kevään loskakelejä....
Näin rennolta neiti näyttää nukkuessaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti